Interieur advies

Passie • Eigen • Puur • Thuis

Interieurontwerp en styling is voor onze interieurarchitect altijd al een passie geweest. Een kleine verandering kan een ruimte een hele andere beleving geven. Het is voor ons een grote uitdaging om mensen zich thuis te laten voelen door middel van het creëren van sfeervolle en eigentijdse interieurs.

Door goed naar de behoefte van de klant te kijken, bedenken wij een functionele en praktische oplossing waarin gevoel en beleving voorop staan. De klant ontvangt een interieurontwerp waarin zorgvuldig geselecteerde materialen, meubels, accessoires en kleuren gepresenteerd worden.

Door pure en natuurlijke materialen te combineren met een mooi souvenir of ander persoonlijk voorwerp, krijg je subtiele, onverwachte contrasten. Deze schijnbare tegenstellingen zorgen juist voor dat belangrijke evenwicht. En ontstaat er balans, waardoor je heerlijk tot rust kan komen. Thuis in je eigen omgeving.

Een uitgebreide presentatie van onze werkzaamheden en de diverse mogelijkheden kan je vinden in ons portfolio en natuurlijk kan je ook altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken via ons contactformulier