Skip to main content

Passie • Eigen • Puur • Thuis

Vier woorden die mij kenmerken.

Interieurontwerp en styling is voor mij als interieurarchitect altijd al een passie geweest.

Een kleine verandering kan een ruimte een hele andere beleving geven.

Het is voor mij een grote uitdaging om mensen zich thuis te laten voelen door middel van het creëren van sfeervolle en eigentijds interieurs.

Door goed naar de behoefte van de klant te kijken bedenk ik een functionele en praktische oplossing waarin gevoel en beleving voorop staan. Na een eerste vrijblijvend gesprek, maak ik een interieurontwerp, waarin zorgvuldig geselecteerde materialen, meubels, accessoires en kleuren gepresenteerd worden. Maatwerk en persoonlijk contact staan hierbij bij mij altijd voorop.

Door pure en natuurlijke materialen te combineren met een mooi souvenir of ander persoonlijk voorwerp, krijg je subtiele, onverwachte contrasten. Deze schijnbare tegenstellingen zorgen juist voor dat belangrijke evenwicht.

Hierdoor ontstaat er balans, waardoor je heerlijk tot rust kan komen. Thuis in je eigen omgeving.

Wilt u uw woning snel verkopen, met mijn kennis en ervaring maak ik na een eerste kennismaking een gedegen plan om uw woning dusdanig op de markt te zetten zodat de nieuwe bewoner zich er door de gecreëerde sfeer thuis voelt.

Een uitgebreide presentatie van mijn werkzaamheden en de diverse mogelijkheden kan je vinden in ons portfolio en natuurlijk mag je ook altijd vrijblijvend een afspraak met mij maken via mail: info@mutsaars.com of via telefonisch contact: 06-43484031

Contact

Mutsaars Decorations
Heikantstraat 5
5481 BA SCHIJNDEL
info@mutsaars.com
+31 6 51352638

Bekijk ons op Google Maps